Business support

Business support

Business Support door Marc

Diensten

Video Business Support

Met mijn uitgebreide ervaring van 25 jaar als ondernemer, kan ik je op een zeer praktische manier begeleiden. Ik heb 12 video-modules ontwikkeld die de meest relevante onderwerpen behandelen. Als je assistentie nodig hebt bij het opstarten van je eigen bedrijf, dan is dit de perfecte oplossing voor jou. Ik leg op een duidelijke, praktische en gemakkelijk te volgen manier uit hoe je een bedrijf start en diverse onderwerpen behandelt. Hieronder vind je een overzicht van de modules en hun tarieven. Deze video’s zijn gebruiksvriendelijk en na het bekijken van alle modules heb je een grondige kennis om je bedrijf succesvol te runnen! Met deze waardevolle kennis verdien je je investering binnen korte tijd terug. Ik help je om dezelfde fouten te vermijden die ik ooit gemaakt heb en leg uit welke aspecten essentieel zijn voor een snelle en succesvolle start.

Persoonlijke Business Support

Als je op zoek bent naar een meer intensieve begeleiding bij het opstarten van je eigen onderneming, dan bied ik persoonlijke Private Business Pakketten aan. Met deze pakketten kunnen we online afspraken maken via Teams, zodat ik je kan ondersteunen bij al je vraagstukken. Bovendien is het ook handig om een abonnement te nemen op mijn Business App. Met dit abonnement heb je voortdurend toegang tot mijn coaching, waardoor ik je gedurende je hele ondernemersreis kan bijstaan.

Business support

Business Support App

LET OP! Zeer gelimiteerd in verband met mijn tijd! Prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van vraag en aanbod.

Het inhuren van een businesscoach kan behoorlijk prijzig zijn vanwege de waardevolle kennis en ervaring die ze bieden. Aangezien mijn tijd als expert kostbaar is en ik deze kan besteden aan activiteiten die aanzienlijke opbrengsten genereren, moet ik hier ook rekening mee houden. Echter, ik geniet echt van coaching en wil zoveel mogelijk startende ondernemers helpen. Daarom heb ik een abonnementsmodel ontwikkeld om dit mogelijk te maken. Met dit model krijg je tegen een redelijk maandelijks bedrag toegang tot mijn expertise via een business app. Je kunt me wekelijks ongeveer 20 vragen stellen en ik zal je voorzien van advies en mijn mening. Dit is een snelle, handige en praktische manier van ondersteuning! Bovendien zul je deze kosten snel terugverdienen dankzij mijn 25 jaar aan kennis en ervaring.

Business Coach

Succesvol zijn is het leuke aan ondernemen!