Business support

Business support

Business Support door Marc

FAQ

Veel gestelde vragen...

Waarom zou ik de kennis van Marc nodig hebben?

Als start-up of ondernemer die wil groeien en verbeteren, is mijn kennis zeer waardevol. Ik heb immers veel ervaring opgedaan en in verschillende sectoren zakengedaan. Ik heb in verschillende functies binnen organisaties gewerkt, van de basis tot het management. Daarnaast heb ik veel uitdagingen overwonnen, met vallen en opstaan. Ik kan je zeker adviseren en helpen. Met mijn kennis heb je een voorsprong!

Hoeveel ervaring heb je als ondernemer?

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het leiden, herstructureren en oprichten van bedrijven in diverse sectoren en landen. Ik ben een hands-on leider en coach en sta bekend om mijn directe aanpak.

Waarom bied je jouw expertise als ondernemer aan?

Op mijn 57e, na al die jaren van ondernemerschap, heb ik veel meegemaakt. Ik heb hoogte- en dieptepunten gekend. Mensen in mijn omgeving vragen me vaak waarom ik mijn kennis niet deel met andere ondernemers en starters. Nu ik in Dubai woon en iets leuks wil doen, heb ik besloten mijn kennis om te zetten in 12 video-modules die nu te koop zijn. De eerste is ter kennismaking en volledig GRATIS!

Wat mag ik verwachten van deze video-modules?

Ik heb mijn uitgebreide kennis gecondenseerd tot de meest relevante onderwerpen waarvan ik weet dat je er echt iets aan hebt. In de video’s leg ik alles helder en praktisch uit, ondersteund door beelden en animaties. Als business coach heb ik ervoor gezorgd dat deze video-modules zowel informatief als plezierig zijn.

Hoe lang duren de video-modules?

Gemiddeld hebben de video-modules een duur van ongeveer 15 minuten.

Wat is de prijs van een video-module?

Wanneer je op de knop klikt om de video-modules of pakketten van 3 modules aan te schaffen, zie je de prijs per pakket. De gemiddelde prijs voor een video module is € 48,- inclusief 21% btw en voor een pakket van 3 video modules is dat slechts € 145,-. Als je ervoor kiest om alle modules aan te schaffen, ontvang je een korting van 20%. De prijzen zijn altijd inclusief btw. Voor slechts € 426,- krijg je toegang tot mijn complete kennis van 25 jaar ondernemerschap. Ja is veel geld maar dat ga je er zeker uit halen met al deze kennis!

Is het mogelijk om persoonlijke ondersteuning of coaching te krijgen die precies bij mijn behoeften past?

Absoluut! Ik bied ook online advies, ondersteuning en coaching via videobellen. Daarnaast kun je een abonnement van 3 maanden nemen voor slechts € 185,- per maand, waarbij je exclusieve toegang krijgt tot een zakelijk WhatsApp-nummer om met mij te chatten. Je hebt dus altijd je business Coach zak! Gedurende deze periode kun je regelmatig vragen stellen, advies ontvangen, samen brainstormen en gecoacht worden. Dit is een uniek concept, want voor een ervaren business coach met 25 jaar brede ondernemerservaring zoals ik, betaal je doorgaans duizenden euro’s voor slechts een paar gesprekken.

Kan ik je alles vragen? Heb je kennis over alle aspecten van ondernemerschap?

Natuurlijk mag je me alles vragen en ik heb veel kennis op diverse gebieden. Echter, zelfs ik weet niet alles. Ik zal altijd eerlijk zijn over wat ik wel en niet weet. Gelukkig heb ik een fantastisch team van ervaren specialisten om me heen, met wie ik al jaren samenwerk en die veel voor mij hebben gedaan. Ik ben praktisch ingesteld en heb op verschillende niveaus en in diverse sectoren gewerkt, waarbij ik leiding heb gegeven aan grote groepen medewerkers, van vrachtwagen- en heftruckchauffeurs tot commercieel en algemeen directeurs. Hierdoor heb ik ervaring met wat er speelt op de werkvloer van winkels en fabrieken, maar ook met het leiden van directievergaderingen.

Ben je altijd succesvol geweest in het leiden van organisaties en eigen bedrijven?

Vanaf mijn eerste baan heb ik altijd mijn uiterste best gedaan en met veel succes gepresteerd in al mijn functies. Ik heb bedrijven die aan de rand van de afgrond stonden weer winstgevend en gezond gemaakt. Hoewel ik ooit failliet ben gegaan toen ik mijn eerste bedrijf startte, heb ik daar veel van geleerd en ben ik daarna succesvoller geworden. Jij kunt daar ook veel voordelen uit halen. Op dit moment leid ik nog steeds indirect een succesvolle uitzendorganisatie vanuit Nederland.

Waarom een Lamborghini op de foto’s?

Mijn grote passie is snelle auto’s en autosport. Ik heb jaren in een Lamborghini gereden en ben er nog steeds een grote fan van. Helaas zijn de snelheden in Dubai erg beperkt en komt zo’n auto niet echt tot zijn recht! Op mijn arm heb ik een velg van mijn eerste Lambo laten tatoeëren. Verder wil ik een statement maken dat je met goed georganiseerd bedrijf binnen een jaar in zo’n auto kunt rijden! Het is mij gelukt en kan jou ook lukken. Ik wil alleen maar zeggen dat er veel mogelijk is met ondernemen en dat het snel kan gaan. 

Waarom zie je er niet uit als een typische zakenman met een mooi pak en stropdas?

Tot vier jaar geleden droeg ik inderdaad pakken, zelfs driedelige pakken met prachtige stropdassen. Ik had het gevoel dat ik mezelf niet meer hoefde te bewijzen en werd een beetje moe van die pakken. Verder ben ik gewoon graag mezelf en ik merk dat mensen dat juist waarderen in mijn omgeving. Mijn prestaties in het bedrijfsleven zijn er niet minder om geworden. Ik hou er ook van om af en toe wat te provoceren en anders te zijn. Mensen herinneren me in ieder geval altijd goed. Er stond eens een artikel in de krant waarin ik werd beschreven als “de markante persoon”. Ik moest er zelf eigenlijk wel om lachen!

Als ik een bedrijf wil beginnen, kun je mij dan adviseren wat er allemaal moet gebeuren? En welke zaken kan ik dan via jou regelen om snel van start te gaan?

Ja, ik kan je snel en met bijna alles helpen, adviseren en leiden. Ik werk met een vast team van experts die op alle gebieden deskundig zijn. Dus we kunnen veel voor je doen en tegen  reele en eerlijke kosten. Wij werken allemaal heel praktisch en gaan met iedereen op een persoonlijke manier om. Je bent geen nummer en wij doen voor iedereen ons uiterste best om alles zo snel en goed mogelijk te regelen. Je hebt globaal één aanspreekpunt en dat ben ik, Marc!

Hoe kom ik met je in contact?

Ik heb het nooit te druk want dat bestaat in mijn wereld en visie niet, maar ik kan niet elk moment direct reageren en stuur daarom bij voorkeur een e-mail. Ik reageer zelf en altijd snel! Is op dat moment even niet zo persoonlijk maar laat je naam en telefoonnummer achter en ik neem zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op indien gewenst. Laat maar weten waar je advies hulp of coaching voor nodig hebt.